ΕΥΔΑΠ: 57 προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας

ΕΥΔΑΠ: 57 προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΥΔΑΠ τερματίζει τις συνεργασίες με ιδιώτες παρόχους καθαριότητας. Οπως διαφαίνεται από τη χθεσινή ανακοίνωση, το έργο των συνεργείων καθαριότητας θα αναλάβουν στο εξής 57 άτομα, που θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οπως διευκρινίζεται, «εφαρμόζοντας ατομικές συμβάσεις, η ΕΥΔΑΠ εξοικονομεί χρηματικούς πόρους, ενώ οφέλη προκύπτουν και για τους ίδιους τους εργαζομένους, καθώς με το νέο καθεστώς θα λαμβάνουν καλύτερες αποδοχές». Η διοίκηση του δημόσιου οργανισμού συνυπολόγισε το έως σήμερα κόστος από τη συνεργασία με εργολάβους, δηλαδή μεσάζοντες, και το ανθρωπιστικό κομμάτι, καθώς είναι πλέον γνωστό ότι οι όροι εργασίας είναι δυσχερείς για τους εργαζομένους. Οι εν λόγω συνεργασίες είχαν διάρκεια πάνω από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πλέον «καθεστώς», που δύσκολα καθαιρέθηκε. Οι νέες καθαρίστριες θα έχουν κατά τι καλύτερο μισθό, ωράριο και θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, ακολουθώντας τις οδηγίες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr), στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), στην έδρα της εταιρείας (Ωρωπού 156, Γαλάτσι), όπως και στα περιφερειακά κέντρα και στα δημοτικά καταστήματα των Δήμων Αθηναίων, Γαλατσίου, Πειραιώς, Δελφών και Ναυπάκτου, όπου θα εργάζονται άλλωστε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή