Χωρίς τον Φιλιππίδη η αποστολή για Λονδίνο

Χωρίς τον Φιλιππίδη η αποστολή για Λονδίνο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Κώστα Φιλιππίδη θα αναχωρήσει το πρώτο γκρουπ από την εθνική ομάδα στίβου που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ηδη, στο Λονδίνο βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα αγωνιστεί την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης (4/8).

Ο Κώστας Φιλιππίδης υπεβλήθη χθες σε μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός του συνέστησε να συνεχίσει τη θεραπεία ώστε να υπάρξει καλή αποκατάσταση. «Στις 17/6 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πήδηξα 5,75, μία από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο (8η). Δυστυχώς, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό από κακοτεχνία και υπαίτια παράλειψη των υπευθύνων, ο οποίος μέχρι σήμερα μου δημιουργεί πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συμμετάσχω στο παγκόσμιο. Ο γιατρός Διονύσης Χίσσας μου συνέστησε συνέχιση της θεραπείας και αποκατάστασης για να μην έχω περαιτέρω προβλήματα και με προέτρεψε να μη λάβω μέρος στη διοργάνωση. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής του επί κοντώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή