Θρίλερ με Νεϊμάρ, Μπαρτσελόνα και Παρί

Θρίλερ με Νεϊμάρ, Μπαρτσελόνα και Παρί

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο και πιο κοντά στη μεταγραφή του αιώνα φαίνεται να έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν. H εμφανής απομάκρυνση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα και οι αυξανόμενες πληροφορίες από το Παρίσι, ότι επίκειται ολοκλήρωση της ακριβότερης μετακίνησης ποδοσφαιριστή στην Ιστορία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Βραζιλιάνος προβάρει τη φανέλα της Παρί.

Ηδη η UEFA ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεξαγάγει έρευνα εάν κλείσει το χρυσό ντιλ με την κάλυψη της ρήτρας των 222 εκατ. ευρώ, ώστε να διερευνηθεί τυχόν παραβίαση του «οικονομικού ευ αγωνίζεσθαι» (Financial Fair Play). Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει και η Μπαρτσελόνα, ζητώντας τη στήριξη και άλλων μεγάλων συλλόγων, όπως η Γιουβέντους κι η Μπάγερν. Στον γαλλικό Τύπο αναφέρεται ότι το πενταετές συμβόλαιο του επί τετραετία άσου της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμο εδώ και ημέρες. Οι «μπλαουγκράνα» παρακρατούν δόση 26 εκατ. ευρώ που του οφείλουν και πολλά θα κριθούν από την παρουσία του Βραζιλιάνου στη σημερινή προπόνηση της Μπάρτσα.

Χθες οπαδοί των Καταλανών κόλλησαν στη Βαρκελώνη αφίσα με τη φωτογραφία του Νεϊμάρ και την επιγραφή «καταζητείται προδότης». Από κάτω έγραφε: «Μισθοφόροι έξω από την Μπαρτσελόνα, [θέλουμε] μόνο παίκτες που αγαπούν τη φανέλα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή