Ανεβάζει την προσφορά του ο Παναθηναϊκός για Πούκι

Ανεβάζει την προσφορά του ο Παναθηναϊκός για Πούκι

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να κάνει ρελάνς για να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή του Τεέμου Πούκι εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει την Μπρόντμπι ότι θα καταθέσουν σύντομα νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 27χρονο Φινλανδό επιθετικό, η οποία εκτιμάται ότι θα ξεπερνάει το ένα εκατ. ευρώ και θα πλησιάζει αρκετά το 1,5 εκατ. ευρώ που ζητάει η σκανδιναβική ομάδα, με πρόσθετο «μπόνους» ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του που θα καλύπτει την υπάρχουσα διαφορά. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Εχει ικανοποιηθεί από την πρόταση για τριετές συμβόλαιο και με δεδομένο ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι, πιέζει για να κλείσει από τώρα το θέμα με τρόπο συμφέροντα για όλους τους εμπλεκομένους.

Επιθυμία της ελληνικής ομάδας είναι να προκύψει συμφωνία το συντομότερο δυνατόν, για να κλείσει το πιο σημαντικό κομμάτι στο μεταγραφικό παζλ και να προχωρήσει εν συνεχεία τον σχεδιασμό της. Λόγω της συμμετοχής του με την Μπρόντμπι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Πούκι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τους «πράσινους» στα πλέι οφ της διοργάνωσης, εφόσον αποκλείσουν αύριο την Γκαμπάλα, θα είναι όμως σημαντικό να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις ώστε να προσαρμοστεί πιο γρήγορα.

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα το πρωί με πτήση τσάρτερ για το Μπακού, όπου το βράδυ θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι. Ο Γιώργος Κουτρουμπής κρίθηκε ανέτοιμος και θα μείνει στην Αθήνα. Η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμο, Στιλ, Κότσαρη, Ευαγγέλου, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Στάικο, Δώνη, Αλτμαν, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μολίνς, Πίσπα, Λουτσιάνο, Καμπέσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή