Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eκατό εκατομμύρια δολάρια διεκδικεί από την εταιρεία Kimisaprincess Inc., που φυσικά ανήκει στην Κιμ Καρντάσιαν  (φωτ.), ο εφευρέτης μιας θήκης κινητού τηλεφώνου με ενσωματωμένο φως. Πρόσφατα, η Καρντάσιαν λάνσαρε τη δική της φωτιζόμενη θήκη, που υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένη ειδικά για να παίρνει την τέλεια σέλφι. Σύμφωνα όμως με τον Hooshmand Harooni, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον της Kimisaprincess Inc., η εταιρεία όχι μόνον αντέγραψε μια δική του πατέντα κατοχυρωμένη από το 2013, αλλά πλέον του «κλέβει» μεγάλο μέρος των κερδών.

(…) «Μια αχτίδα φωτός» σε έναν σκοτεινό κόσμο ελπίζει ότι θα φέρει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Power of Peace», ο Κάρλος Σαντάνα. Καρπός της συνεργασίας του διάσημου κιθαρίστα με τα αδέλφια Ronald και Ernie Isley, καθώς και τη γυναίκα του, Σίντι Μπλάκμαν Σαντάνα, ο δίσκος κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή και περιλαμβάνει διασκευές κλασικών κομματιών, που εκπέμπουν μηνύματα για την παγκόσμια ειρήνη και την πνευματική ανάταση, όπως το «Higher Ground» του Στίβι Γουόντερ και το «Mercy Mercy Me» του Μάρβιν Γκέι.

(…) Ο Κένεθ Μπράνα επέλεξε τον Τομ Χίντλστον για να πρωταγωνιστήσει στον σαιξπηρικό «Αμλετ», που θα ανεβάσει σε ένα μικρό θέατρο του Λονδίνου, χωρητικότητας 160 ατόμων. Και όχι μόνον αυτό, αλλά η παράσταση θα ανεβεί για μόλις τρεις εβδομάδες. Ο λόγος; Η συγκέντρωση χρημάτων για τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (RADA), της οποίας απόφοιτος είναι ο Χίντλστον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή