Το 2016 κυκλοφόρησαν οι καταδυτικοί χρονογράφοι Royal Oak Offshore σε έντονα χρώματα και παρότι συλλεκτικοί, έκαναν θραύση. Φέτος η Audemars Piguet παρουσιάζει τα Royal Oak Offshore Divers χωρίς χρονογράφο και σε πέντε εξίσου συναρπαστικές χρωματικές εκδοχές: λευκό, σκούρο μπλε, κίτρινο, ανοιχτό πράσινο και πορτοκαλί.

Η συμπαγής κάσα τους έχει διάμετρο 42 mm και είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, με αντι-αντανακλαστικά κρύσταλλα ζαφειριού και στις δύο όψεις της και έχει δύο μπλε βιδωτές κορόνες.

Όπως όλα τα καταδυτικά μοντέλα της Αudemars Piguet, οι εκδόσεις Funky Colour είναι στεγανές μέχρι 300 μ. και διαθέτουν εσωτερική περιστρεφόμενη στεφάνη με κλίμακα χρόνου κατάδυσης και ευδιάκριτη ζώνη 15 λεπτών.

Τα καντράν τους έχουν τη χαρακτηριστική ανάγλυφη επιφάνεια Mega Tapisserie με ευδιάκριτες μπάρες από λευκό χρυσό στις ενδείξεις των ωρών καθώς και μεγάλους δείκτες, όλα με φωτοβόλο επίστρωση ώστε να είναι ορατά στο σκοτάδι του βυθού.

Στο εσωτερικό τους κρύβουν τον αυτόματο Calibre 3120 με τουλάχιστον 60 ώρες power reserve.

Όλα τα Royal Oak Offshore Divers είναι εφοδιασμένα με λουράκια από καουτσούκ στο ίδιο χρώμα με το καντράν καθώς και με ένα επιπλέον μπλε λουράκι.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Athina Prestige (τηλ.: 210-3629251)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ