AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2016 κυκλοφόρησαν οι καταδυτικοί χρονογράφοι Royal Oak Offshore σε έντονα χρώματα και παρότι συλλεκτικοί, έκαναν θραύση. Φέτος η Audemars Piguet παρουσιάζει τα Royal Oak Offshore Divers χωρίς χρονογράφο και σε πέντε εξίσου συναρπαστικές χρωματικές εκδοχές: λευκό, σκούρο μπλε, κίτρινο, ανοιχτό πράσινο και πορτοκαλί.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-1

Η συμπαγής κάσα τους έχει διάμετρο 42 mm και είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, με αντι-αντανακλαστικά κρύσταλλα ζαφειριού και στις δύο όψεις της και έχει δύο μπλε βιδωτές κορόνες.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-2

Όπως όλα τα καταδυτικά μοντέλα της Αudemars Piguet, οι εκδόσεις Funky Colour είναι στεγανές μέχρι 300 μ. και διαθέτουν εσωτερική περιστρεφόμενη στεφάνη με κλίμακα χρόνου κατάδυσης και ευδιάκριτη ζώνη 15 λεπτών.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-3

Τα καντράν τους έχουν τη χαρακτηριστική ανάγλυφη επιφάνεια Mega Tapisserie με ευδιάκριτες μπάρες από λευκό χρυσό στις ενδείξεις των ωρών καθώς και μεγάλους δείκτες, όλα με φωτοβόλο επίστρωση ώστε να είναι ορατά στο σκοτάδι του βυθού.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-4

Στο εσωτερικό τους κρύβουν τον αυτόματο Calibre 3120 με τουλάχιστον 60 ώρες power reserve.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-5

Όλα τα Royal Oak Offshore Divers είναι εφοδιασμένα με λουράκια από καουτσούκ στο ίδιο χρώμα με το καντράν καθώς και με ένα επιπλέον μπλε λουράκι.

AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-6
AUDEMARS PIGUET Royal Oak Offshore Divers-7

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Athina Prestige (τηλ.: 210-3629251)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή