Εάν ασχολείστε με την ιστιοπλοΐα ή είστε fan της Rolex το νέο αυτό σίγουρα θα σας ενδιαφέρει. Το 2017 το Yacht-Master II επανέρχεται ανανεωμένο και ακόμη πιο φιλικό προς τον χρήστη. Με καινούριο καντράν και τους χαρακτηριστικούς δείκτες των Professional μοντέλων της Rolex, είναι πλέον πιο ευκρινές και πιο ξεκάθαρο στη λειτουργία του σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Αφιερωμένο στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, διαθέτει πλέον μεγάλη τριγωνική ένδειξη στο 12 και παραλληλόγραμμη στο 6, ενώ ο ωροδείκτης του διαφοροποιείται εντελώς από τον λεπτοδείκτη χάρη στον φωτοβόλο δίσκο που υπάρχει στην αιχμή του.

Το Yacht-Master II δημιουργήθηκε το 2007 και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι μία πρακτική λειτουργία, το λεγόμενο regatta timer, ένα σύστημα αντίστροφης μέτρησης με μηχανική μνήμη που μπορεί να συγχρονιστεί εν κινήσει. Αυτό το σύστημα αποδεικνύεται πολύτιμο για τον κυβερνήτη ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους γιατί του επιτρέπει να προσδιορίζει επακριβώς τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του προτού περάσει τη γραμμή εκκίνησης κατά την έναρξη ενός αγώνα (από ένα έως 10 λεπτά, ανάλογα με τους κανόνες της εκάστοτε regatta).

Ο προγραμματισμός γίνεται πολύ εύκολα από την περιστρεφόμενη στεφάνη Ring Command –πατέντα της Rolex–, η οποία διαθέτει ένθετο δίσκο από Cerachrom. Το Cerachrom είναι ένα εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό στη διάβρωση κεραμικό, το οποίο δεν χαράζει και δεν αλλοιώνεται από την υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι εξοπλισμένο με έναν καινούριο μηχανισμό υψηλής τεχνολογίας, τον αυτόματο Rolex Calibre 4161 με 360 εξαρτήματα, perpetual ρότορα, μπλε αντιμαγνητικό ελατήριο Parachrom, 72 ώρες αυτονομία και επίσημη πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

Στεγανή μέχρι 100 μ. και με διάμετρο 44 mm, η κάσα Oyster φέρει βιδωτή κορόνα με σύστημα Triplock τριπλής στεγανοποίησης, άλλη μία πατέντα της εταιρείας. Ένα μπρασελέ Oyster με κούμπωμα ασφαλείας Oysterlock και σύστημα επέκτασης Easylink ολοκληρώνει το άρτιο σύνολο. Το Yacht-Master II κυκλοφορεί σε διάφορες εξίσου συναρπαστικές εκδόσεις: σε ανοξείδωτο ατσάλι 904L...

 

 

...σε κίτρινο χρυσό 18Κ...

... σε λευκό χρυσό 18Κ με στεφάνη από πλατίνα...

... και σε Everose Rolesor (ατσάλι 904L και ροζ χρυσό).

Αξίζει να δείτε το σύντομο video...

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138 και 210-3235909)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ