Στη «μάχη» ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος

Στη «μάχη» ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος διεκδικούν σήμερα από ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο Αζερμπαϊτζάν (20.00) κόντρα στην Γκαμπάλα και θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 1-0 της Λεωφόρου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί (21.00) στην Τούμπα την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, έχοντας υπέρ του το 1-1 στην Ουκρανία και οι Νεοσμυρνιώτες θα προσπαθήσουν εντός έδρας (22.00) να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι. Και οι τρεις ομάδες έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην επόμενη φάση, με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να διατηρούν τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι «πράσινοι» έχουν και έναν διπλό στόχο, αφού θέλουν να ξορκίσουν τον δαίμονα της Γκαμπάλα. «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Δεν μου λέει κάτι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, στον οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα, δεν φάνηκε αυτό στο πρώτο ματς γιατί εμείς είχαμε καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να κάνουμε και τώρα το ίδιο και να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, να πάρουμε δηλαδή την πρόκριση» ήταν το μήνυμα του προπονητή του «τριφυλλιού», Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος βλέπει σιγά σιγά τη φαρέτρα του να γεμίζει. Νέα προσθήκη, αυτή τη φορά ο 25χρονος Σουηδός δεξιός μπακ Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος αγωνιζόταν στην ολλανδική Αλκμααρ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν μείνει οι κακές εντυπώσεις από το πρώτο ματς στην Ουκρανία και εκτός από την πρόκριση, η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θέλει και μια πειστική εμφάνιση για να «ζεστάνει» τον κόσμο της. Αυτό δήλωσε άλλωστε και ο κ. Στανόγεβιτς κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: Ανυπομονώ για το ματς για να αλλάξουμε την εικόνα που έχει ο κόσμος για εμάς».

Στον Πανιώνιο η πρόκριση θα ισοδυναμεί με υπέρβαση, με τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Γρηγορίου να δηλώνει αισιόδοξος για την έκβαση της σημερινής αναμέτρησης: «Μετά το πρώτο παιχνίδι θέλαμε να δώσουμε ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς και τα καταφέραμε. Είναι κομβικό παιχνίδι το δεύτερο στη Νέα Σμύρνη. Είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γρηγορίου, ο οποίος επισήμανε επίσης πως οι δύο Ιρανοί, Χατζισαφί και Μασούντ, θα αγωνιστούν κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή