Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα ταινία «Star Wars», που αναμένεται στις αίθουσες στο τέλος του χρόνου, αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ (φωτ.) με τον καλύτερο τρόπο, δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής της, Τζον Μπογιέγα. Σύμφωνα με τον Αγγλο ηθοποιό, η πριγκίπισσα Λέια «διατηρείται ζωντανή σε αυτήν τη σειρά» και κατά μία έννοια κατακτά την αθανασία. Η Φίσερ, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 60 ετών, είχε προλάβει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το φιλμ λίγο πριν από τον θάνατό της.

(…) Φόρο τιμής στον προσφάτως εκλιπόντα Τσέστερ Μπένινγκτον απέτισαν οι Coldplay στην εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική, στο Νιου Τζέρσι. Στην αρχή του σόου, ο τραγουδιστής της μπάντας, Κρις Μάρτιν, ερμήνευσε στο πιάνο το «Crawling» των Linkin Park, αφιερώνοντάς το σε όλους όσοι «νοσταλγούν κάποιον που έχουν χάσει». Αργότερα, ο ράπερ των Linkin Park Mike Shinoda «ανέβασε» το βίντεο στο ΥοuTube με το σχόλιο «ήταν υπέροχο».

(…) Σε graphic novel αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο η ιστορία της ζωής του διάσημου Βρετανού dj Πολ Οκενφολντ, ο οποίος έχει αναλάβει να ετοιμάσει το συνοδευτικό σάουντρακ. Το κόμικς τιτλοφορείται «Τhe Wonderful World of Perfecto: With Paul Oakenfold and Friends» και κινείται μεταξύ πραγματικότητας και μυθοπλασίας. Τέσσερις σκιτσογράφοι εστιάζουν ο καθένας σε μια διαφορετική πτυχή της ζωής του παραγωγού, από τη συνεργασία του με τους U2 μέχρι τη θρυλική πρώτη εμφάνισή του στην Ιμπιζα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή