H «απάντηση» Τσίπρα για τους σημαιοφόρους βάσει κλήρωσης

H «απάντηση» Τσίπρα για τους σημαιοφόρους βάσει κλήρωσης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρένθεση από τα θέματα της Υγείας άνοιξε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, αναφερόμενος στο ζήτημα της σημαίας για το οποίο έχει ξεσπάσει από χθες «πόλεμος» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε: 

«Γίνεστε σημαιοφόροι του λαϊκισμού. Για σας αριστεία είναι το εθνικό μας σύμβολο να το κρατάνε παιδάκια με τον καλύτερο βαθμό. Το εθνικό σύμβολο έχουν όλοι το δικαίωμα να το κρατούν. Αριστεία για μας είναι να ανοίγουν τα σχολεία στην ώρα τους, να ανοίγουμε βιβλιοθήκες, να κρατάμε στη χώρα τους επιστήμονες, να δίνουμε στους νέους υποτροφίες και μεταπτυχιακά προγράμματα».

Nωρίτερα η ΝΔ, δίνοντας συνέχεια έκανε λόγο αναξιοκρατία που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία ζωής του πρωθυπουργού «σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή