Η ισπανική λίγκα δεν δέχτηκε την επιταγή των 222 εκ. ευρώ της ρήτρας του Νεϊμάρ

Η ισπανική λίγκα δεν δέχτηκε την επιταγή των 222 εκ. ευρώ της ρήτρας του Νεϊμάρ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελικές διαδικασίες, δρομολογούνται πλέον, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, το πρωί της Πέμπτης, οι Γάλλοι, μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, απέστειλαν την επιταγή με το ποσό των 222 εκατ. ευρώ, στην ισπανική Λίγκα.

Η Παρί, δεν έκανε κανένα παζάρι για τον παίκτη και όπως είχε ζητήσει από την αρχή η Μπαρτσελόνα, κατέθεσε ολόκληρο το συγκεκριμένο ποσό, που επί της ουσίας σημαίνει την οριστική μετακίνηση του παίκτη στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, η Λίγκα δεν έκανε δεκτή την επιταγή, αφού θεωρούν ότι παραβιάζεται το Financial Fair Play, κάτι που μετέφερε στον εκπρόσωπο της Παρί, ο γενικός διευθυντής της Λίγκας, Χαβιέρ Γκόμεθ.

Πάντως, δύσκολα θα μπορέσει η ισπανική Λίγκα να φρενάρει την μεταγραφή. Προς το παρόν πάντως, δεν επιβεβαιώνουν κάτι από τη Μπαρτσελόνα.

(Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή