Flashback στην 4η Αυγούστου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 4η Αυγούστου-1

Ο Σαμ το Γεράκι, η μασκότ των επικείμενων Ολυμπιακών αγώνων του 1984 στο Λος Άντζελες, ποζάρει για μια αναμνηστική φωτογραφία κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Νέα Υόρκη, το 1980. (AP Photo/Perez)

Flashback στην 4η Αυγούστου-2

Ο σπουδαίος Αμερικανός αθλητής του στίβου, Τζέσε Όουενς, φωτογραφίζεται εμφανώς ευχαριστημένος στο Ολυμπιακό Χωριό, μετά την κατάκτηση δυο χρυσών μεταλλίων τη συγκεκριμένη μέρα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου, το 1936. (AP Photo)

Flashback στην 4η Αυγούστου-3

Φεμινίστριες διαδηλώνουν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της ακροαματικής διαδικασίας για τρεις εκ των οκτώ γυναικών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που κατηγορούνται για ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις, στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, το 1980. Το πανό που κρατούν αναγράφει "δεν είναι δίκη σας δουλειά" (it's none of your business). (AP Photo/Wally Fong)

Flashback στην 4η Αυγούστου-4

Γιγαντιαία διαφημιστική πινακίδα προπαγανδίζει την πολιτική του ενός παιδιού ανά οικογένεια στην Κίνα, σκοπός της οποίας είναι ο έλεγχος του υπερπληθυσμού στη χώρα, το 1988. (AP Photo/Μark Avery)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή