Πρώτο πιάτο: Hayon

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νέο εστιατόριο Mar de Avellanas στη Valencia της Ισπανίας, πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο οι εκλεκτικές προτάσεις των σεφ με τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά και οι δημιουργίες του Ισπανού σχεδιαστή Jaime Hayon, ο οποίος επιμελήθηκε τους χώρους επιλέγοντας μοναδικά κομμάτια που έχει δημιουργήσει για μερικούς από τους πιο διάσημους οίκους ντιζάιν του κόσμου: τις παιχνιδιάρικες, όλο καμπύλες πολυθρόνες «Catch», για παράδειγμα, που σχεδίασε το 2013 για τον δανέζικο οίκο & tradition, αλλά και τα φωτιστικά οροφής από φυσητό γυαλί «Aballs» που λάνσαρε ο ισπανικός οίκος Parachilna.

Τα τελευταία, μάλιστα, φιγουράρουν και στο «αδελφάκι» μπιστρό-μπαρ Inventario, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο και για το οποίο ο Hayon επέλεξε κόκκινες μπαμπού καρέκλες από την ισπανική επιπλοποιία Expormim για να δημιουργήσει ένα σοφιστικέ ρετρό στυλ.

www.mardeavellanas.com, www.hayonstudio.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή