Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεσαν οι υπογραφές, ο τέως επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμι  (φωτ.) θα λάβει 2 εκατομμύρια δολάρια και ο εκδοτικός οίκος Flatiron Books μάλλον έχει σίγουρο το επόμενο μπεστ σέλερ, καθώς θα εκδώσει το βιβλίο του Κόμι με ιστορίες από το πρόσφατο παρελθόν. Ολοι φυσικά περιμένουν να διαβάσουν για την επεισοδιακή σχέση του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος και τον απέλυσε από το FBI.

(…) Ενα «σκαθάρι» θα συμμετάσχει ως γκεστ καλλιτέχνης στο επόμενο άλμπουμ των Foo Fighters. Αυτό αποκάλυψε μέλος του γκρουπ, λέγοντας ότι ο διάσημος Πολ Μακάρτνεϊ θα παίξει ντραμς σ’ ένα κομμάτι του δίσκου. «Είναι φιλαράκι μας», είπε. «Γνωριζόμαστε χρόνια. Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος στον κόσμο». Ο Μακάρτνεϊ, πάντως, είναι γκεστ και σε ένα άλλο επερχόμενο άλμπουμ, αυτό του «συναδέλφου» του στους Μπιτλς Ρίνγκο Σταρ.

(…) O διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ ζητάει από την ασφαλιστική εταιρεία Lloyd’s του Λονδίνου 10 εκατομμύρια δολάρια για τις συναυλίες που αναγκάστηκε να ακυρώσει, καθώς κατέρρευσε ψυχολογικά. Η εταιρεία όμως έχει διαφορετική γνώμη. Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που διέρρευσαν, η Lloyd’s ισχυρίζεται ότι η ψυχολογική κατάρρευση οφείλεται στη χρήση μαριχουάνας και όχι σε κάτι άλλο. Και με αυτό το επιχείρημα αρνείται να πληρώσει τον Κάνιε Γουέστ. Η συνέχεια στα… δικαστήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή