Ο «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» στο Νιάρχος

Ο «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» στο Νιάρχος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα δωδεκάχρονο αγόρι πρέπει να βρει το μοναδικό πράγμα που θα συγκινήσει το κορίτσι των ονείρων του: ένα αληθινό δέντρο! Βασισμένο σε ένα από τα πιο… πολιτικά παραμύθια του Dr. Seuss, το «Λόραξ» αποτελεί μια όσο το δυνατόν πιο παιδική αλληγορία για τα κακά του καταναλωτισμού εις βάρος του περιβάλλοντος. Αν βρίσκεστε ακόμη στην πόλη αύριο Σάββατο (5/8), πάρτε τα πιτσιρίκια σας και ξεκινήστε για το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου συνεχίζεται το πρόγραμμα Park Your Cinema, με τα Σάββατα του Αυγούστου να είναι αφιερωμένα σε ταινίες για παιδιά αλλά και όσους μεγάλους –δεν είναι λίγοι– αγαπούν τα καλά κινούμενα σχέδια.

Μετά το «Λόραξ», σειρά έχει το Σάββατο 12/8 ο «Μπομπ ο Σφουγγαράκης» που βγαίνει έξω απ’ τα νερά του και μπαίνει σε μια σουρεαλιστική συνέχεια των περιπετειών του. Ενας διαβολικός πειρατής από τις πέρα μακρινές θάλασσες κλέβει την επτασφράγιστα φυλασσόμενη συνταγή της λιχουδιάς Καβουροπάτη, αναγκάζοντας τον Μπομπ Σφουγγαράκη να τα βρει με τον μεγάλο αντίζηλό του, τον Πλαγκτόν, και να διορθώσουν το κακό. Στις 19/8 ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον Αστερίξ στην ταινία «Ο Αστερίξ στην κατοικία των θέων» και στις 26/8 τη μεγάλη επιτυχία «The Lego Movie».

​​Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή