Αντιπαράθεση με αφορμή δήλωση του Αυγενάκη για τον Ρουβίκωνα

Αντιπαράθεση με αφορμή δήλωση του Αυγενάκη για τον Ρουβίκωνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«O Ρουβίκωνας, νομίζω, έχει πολύ πιο στενή σχέση απ' ό,τι φανταζόμαστε, τελικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Αυγενάκης κατά την διάρκεια συνέντευξης του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84» προσθέτοντας ότι αυτό το διαπιστώνει «κι από την επιστολή του κ. Βούτση, προέδρου της Βουλής, που σε δύο επιστολές του προέδρου της ΝΔ σχετικά με την ποιότητα του κοινοβουλευτικού έργου δεν απάντησε κι έτρεξε με τρισέλιδη επιστολή να απαντήσει στο θέμα του Ρουβίκωνα. Αυτή είναι η ευαισθησία του. Δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος το αποδεικνύει με τις πράξεις του».

Η εν λόγω δήλωση προκάλεσε την αντίδρααση του ΣΥΡΙΖΑ, που με ανακοίνωση του τονίζει πως «κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες της απελπισμένης προσπάθειας της ΝΔ να αλλάξει την πολιτική ατζέντα». Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «τα άσφαιρα αντιπολιτευτικά της πυρά και ο διχαστικός της λόγος δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή