Στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

Στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνόψει τριών πολύ σημαντικών γεγονότων το προσεχές Φθινόπωρο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε αυτές τις μέρες σειρά συσκέψεων με υπουργός και συνεργάτες του στο Μεγαρο Μαξίμου.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα κοινή σύσκεψη με τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη, τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τρία σημαντικά γεγονότα είναι η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, η διεξαγωγή του πρώτου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στην Κέρκυρα στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι και η Ευρωαραβική διάσκεψη στην Αθήνα, η οποία οργανώνεται από ιδιωτικούς φορείς και στην οποία θα συμμετέχουν αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και funds από τον αραβικό κόσμο.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή