Σε ρυθμούς… Νεϊμάρ κινείται από χθες το Παρίσι

Σε ρυθμούς… Νεϊμάρ κινείται από χθες το Παρίσι

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόφαση καρδιάς και όχι οικονομική, είπε χθες ο ακριβότερος πλέον παίκτης στον κόσμο, ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, ότι ήταν η μετακίνησή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκατ. ευρώ. Χθες, μάλιστα, λίγο πριν από την παρουσίασή του δημιουργήθηκαν τεράστιες ουρές έξω από την μπουτίκ της γαλλικής ομάδας από φιλάθλους που περίμεναν να αγοράσουν μία φανέλα του Βραζιλιάνου.

«Οσοι με κατηγορούν ότι ήρθα για τα λεφτά, δεν με γνωρίζουν. Ποτέ δεν πήρα μια απόφαση με βάση τα χρήματα. Πάντα ακολουθώ την καρδιά μου και έχω γνώμονα το καλό της οικογένειάς μου», τόνισε ο Νεϊμάρ και δεν έκρυψε τη δυσκολία της απόφασης να αφήσει την Μπαρτσελόνα: «Ηταν μια στιγμή έντασης για μένα. Αφήνω πολλούς φίλους πίσω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όπου παίζουμε κάνουμε φίλους. Κι εδώ που ήρθα έχω ήδη φίλους. Το πρότζεκτ της ΠΣΖ είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Πάντα θέλω να υπερβαίνω τον εαυτό μου και αυτό πιστεύω ότι θα καταφέρω κι εδώ. Δεν νιώθω κάποιο βάρος για το ότι είμαι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην Ιστορία. Ο Θεός μού έδειξε τον δρόμο για να φτάσω εδώ, να φορέσω τη φανέλα της Παρί», είπε.

«Δεν υπάρχει βεντέτα με την Μπαρτσελόνα», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ενώ σε ερώτηση για το κόστος-ρεκόρ της μεταγραφής, είπε: «Ρωτήστε τον εαυτό σας σε δύο χρόνια αν είναι ακριβός. Είμαι σίγουρος ότι θα μας αποφέρει περισσότερα χρήματα. Η φίρμα Νεϊμάρ και η φίρμα ΠΣΖ ενωμένες θα είναι πολύ πιο δυνατές» και τόνισε: «Ηρθε σε εμάς για να κατακτήσει ό,τι τρόπαιο υπάρχει.

Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ένα παγκόσμιο είδωλο».

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα δήλωσε «πολύ δυσαρεστημένη με την απόφαση και με τους τρόπους» του Νεϊμάρ, προσθέτοντας ότι δεν σκοπεύει να του πληρώσει τη χρωστούμενη δόση των 26 εκατ. ευρώ από το μπόνους μεταγραφής του στο Καμπ Νου.

Απόψε η Παρί θα παρουσιάσει και στους φιλάθλους της τον Βραζιλιάνο άσο, πριν από τον αγώνα με την Αμιέν στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, στο Παρκ ντε Πρενς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή