Οι Αμερικανοί νίκησαν τον Μπολτ

Οι Αμερικανοί νίκησαν τον Μπολτ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είχε ονειρευτεί να κλείσει την καριέρα του με ένα χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του στάδιο, στο Λονδίνο. Ο Τζάστιν Γκάτλιν και ο Κριστιάν Κόoυλμαν δεν του έκαναν τη χάρη. Ο Γιουσέιν Μπολτ, στον, όπως έχει πει, τελευταίο αγώνα της καριέρας του στα 100 μ. δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο. Τερμάτισε σε 9.95, όταν ο Γκάτλιν διένυσε την απόσταση σε 9.92 και ο Κόλεμαν σε 9.94..  

Τα τελευταία χρόνια ο Τζάστιν Γκάτλιν έβλεπε την πλάτη του Γιουσέιν Μπολτ. Σε κάθε αγώνα έβαζε στόχο να τον νικήσει, αλλά ο Τζαμαϊκανός έκοβε πάντα πρώτος το νήμα. Τελικά τα κατάφερε στον τελευταίο ατομικό αγώνα. Μετά την ολοκλήρωση της κούρσας ο αθλητής από το Τρελαούνι αγκάλιασε τον 35χρονο σπρίντερ, ο οποίος αναδείχθηκε ο γρηγορότερος άνθρωπος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017. 

Ο Λιθουανός Άντριους Γκούτζιους αναδείχθηκεπρωταθλητής κόσμου στη δισκοβολία. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, κερδίζοντας μόλις για δύο εκατοστά τον Ντάνιελ Σταλ. Ο 26χρονος δισκοβόλος, με την τρίτη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, έκανε 69,21μ. στη 2η προσπάθειά του, επίδοση που αποτελεί ατομικό ρεκόρ (68,61μ. το προηγούμενο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή