ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Αμείλικτα τα ερωτήματα για τις σχέσεις Τσίπρα - Παππά με το καθεστώς Μαδούρο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

«Μήνες μετά τις αποκαλύψεις των μυστικών ταξιδιών του κ. Παππά με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα και σε εξωτικούς παραδείσους με ιδιωτικό αεροσκάφος επιχειρηματία που ελέγχεται από τις αμερικανικές αρχές, τον Αύγουστο του 2013, καμία απάντηση δεν έχει δοθεί από την Κυβέρνηση για τους πραγματικούς σκοπούς του ταξιδιού τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», για τις σχέσεις των κ. Τσίπρα - Παππά με τη Βενεζουέλα και τις επαφές τους στη Μόσχα.
 
«Σήμερα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή τους, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας με πέντε επιβάτες προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και παρέμεινε για μια ημέρα», προσθέτει η Πειραιώς και συνεχίζει:
 
«Τα ερωτήματα που προκύπτουν και απαιτούν άμεσες απαντήσεις από τους κ. Τσίπρα και Παππά, είναι αμείλικτα:
 
- Ποιοι επέβαιναν στην συγκεκριμένη πτήση;
 
- Ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής τους που κρατήθηκε μυστική;
 
- Συναντήθηκαν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;»
 
«Οι πάντες γνωρίζουν το θαυμασμό του κ. Τσίπρα για το καθεστώς Μαδούρο. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πόσο στενή είναι η σχέση του με τον κ. Μαδούρο και τι είναι αυτό που τον υποχρεώνει να μην καταδικάζει τις ενέργειές του σε βάρος του λαού της Βενεζουέλας», καταλήγει. 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ