ΕΛΛΑΔΑ

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Κατερίνα Στεφανίδη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου το βράδυ της Κυριακής, προσθέτοντας στη συλλογή της ακόμη μια πρωτιά, μετά τα χρυσά στο Ευρωπαϊκό του 2016 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, με την πολιτική σκηνή να στέλνει συγχαρητήρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου. Την μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας. Θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους, ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μέσω twitter εξέφρασε τα συγχαρητήριά του και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!», ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ