Μπάσκετ: «Ξεμούδιασμα» της Εθνικής

Μπάσκετ: «Ξεμούδιασμα» της Εθνικής

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ (31/8-17/9) μπήκε από χθες η εθνική ομάδα, που επικράτησε άνετα της Ρουμανίας με 106-48 στο τουρνουά προετοιμασίας της Πάτρας και σήμερα θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Βρετανία, η οποία νίκησε την Ουκρανία με 86-64.

Ο Κώστας Μίσσας προφύλαξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (το ίδιο θα πράξει και σήμερα), που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Σλούκας, Παππάς, Παπανικολάου, Αγραβάνης και Μπουρούσης βρέθηκαν στην αρχική πεντάδα της Εθνικής, η οποία περισσότερο «ξεμούδιασε», παρά έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, αφού η Ρουμανία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να προβάλει στοιχειώδη αντίσταση (πέτυχε μόλις 7 π. στην α΄ περίοδο και 21 στο ημίχρονο – 49-21). Είναι όμως οφθαλμοφανές ότι όλα θα ξεκινούν από την άμυνα.

Παρά τον καύσωνα, ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος».

ΕΛΛΑΣ: Καλάθης 9 (1), Μπουρούσης 8 (1), Σλούκας 9, Παππάς 14 (3), Παπαγιάννης 8, Πρίντεζης 11, Παπανικολάου 17 (4), Μάντζαρης 6 (2), Αγραβάνης 3, Παπαπέτρου 12 (2), Μπόγρης, Θ. Αντετοκούνμπο 9.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Μαντάκε 2, Ορμπεάνου, Πάτρισορ, Ουάτσον 9 (1), Παλίτσιουτς 3, Μολντοβεάνου 14 (2), Πόπα 2, Ολαχ 5, Νικοάρα 2, Κάτε 4, Νικολέσκου 2, Τόροκ, Μπάτσιου 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή