Και «ερυθρόλευκος» και παίζει με Ριέκα

Και «ερυθρόλευκος» και παίζει με Ριέκα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπέσνικ Χάσι υπολογίζει και τον Γκιγιόμ Ζιλέ για τους αγώνες του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Ριέκα. Ο 33χρονος διεθνής Βέλγος μέσος, που ανήκε στη Ναντ, ήρθε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα, υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας διάρκειας 1+1 χρόνια και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ηταν μια διαδικασία μακρά και δύσκολη η μεταγραφή μου εδώ, οπότε τώρα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα και ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους συμπαίκτες μου και να κάνω μεγάλα πράγματα στο γήπεδο», δήλωσε ο Ζιλέ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Από τις 10 το πρωί αρχίζει, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «ερυθρολεύκων», η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα με τη Ριέκα που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη 16 του μηνός. Από την Πέμπτη θα πωλούνται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 25 του φαληρικού γηπέδου.

Για ακόμη έναν χρόνο θα συνεχιστεί η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη UNICEF που έχει στόχο τη μείωση της παιδικής θνησιμότητας από αποτρέψιμες ασθένειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή