ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Θετική η υποψηφιότητα Καμίνη, βοηθά στη συσπείρωση δυνάμεων

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Θετική χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Καμίνη για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι η εν λόγω εξέλιξη «βοηθάει να ανοίξουν και να συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις στο χώρο της κεντροαριστεράς», προσθέτοντας ότι «ο κ. Καμίνης έχει αποδείξει, από τη θέση του δημάρχου Αθηναίων πως βρίσκεται στις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας».

Εξέφρασε πάντως ενστάσεις για τον χρόνο εκλογής Προέδρου τονίζοντας: «Θεωρώ λάθος το ότι θα γίνει πρώτα η εκλογή αρχηγού τον Οκτώβριο και μετά το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα. Ελπίζω πάντως να μπει το Ποτάμι και όλες οι δυνάμεις του ευρύτερου χώρου και να γίνει η ενοποίηση της κεντροαριστεράς».

Αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με το νομοσχέδιο για την Παιδεία και την επίμαχη διάταξη που αφορά στην σημαία ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «η σημαία θα πρέπει να συνδυάζεται με την αριστεία. Είναι λανθασμένη η θέση του κυρίου Γαβρόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίληψη μειωμένης αξιοκρατίας και ισοπέδωσης όσων προσπαθεί ο πολίτης να πετύχει στη ζωή του».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ