ΝΔ: «Τεράστιο έλλειμμα πολιτικής στο Υπουργείο Πολιτισμού»

ΝΔ: «Τεράστιο έλλειμμα πολιτικής στο Υπουργείο Πολιτισμού»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για το πόλεμο που έχει ξεσπάσει από χθες στο υπουργείο Πολιτισμού μεταξύ της ηγεσίας και της απερχόμενης διοίκησης του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων πήρε θέση η ΝΔ. Δια στόματος της αρμοδίου τομεάρχη Ολγας Κεφαλογιάννη, η ΝΔ κάνει λόγο για τακτικούς ελιγμούς που δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την κρίση. 

Αναλυτικά: 

«Όταν απουσιάζει το σχέδιο και η στρατηγική, τη λύση δίνουν οι "εκκαθαρίσεις", οι υπαινιγμοί και οι εκατέρωθεν κατηγορίες. Μέσα στο καλοκαίρι βγαίνουν στην επιφάνεια αμέλειες και ανεπάρκειες που εδώ και μήνες διαρκώς επισημαίνουμε και για τις οποίες προειδοποιούμε. Οι τακτικοί ελιγμοί της Υπουργού δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την κρίση στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων & Απαλλοτριώσεων (Τ.Α.Π.), μαζί με το τεράστιο έλλειμμα πολιτικής που διογκώνει μέρα με την ημέρα τα προβλήματα και βαθαίνει ακόμα περισσότερο την κρίση που μαστίζει τον χώρο του πολιτισμού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή