Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως «μία από τις καλύτερες φωνές όλων των εποχών» περιέγραψε η Ντόλι Πάρτον τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Γκλεν Κάμπελ (φωτ.), ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών, ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ενας από τους πρώτους μουσικούς της κάουντρι που τόλμησαν το «πέρασμα» στην ποπ και τη ροκ, ανοίγοντας τον δρόμο για καλλιτέχνες όπως η Πάρτον, είχε βραβευτεί με Γκράμι για το κομμάτι «Wichita Lineman», που υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των Αμερικανών στρατιωτών στο Βιετνάμ, ενώ η καριέρα του έφτασε στο απόγειό της το 1975, μετά την κυκλοφορία του «Rhinestone Cowboy».

(…) Αναστάτωση στον χώρο της συνδρομητικής ιντερνετικής τηλεόρασης έφερε η απόφαση της Ντίσνεϊ να λανσάρει τη δική της υπηρεσία live streaming στις ΗΠΑ, διακόπτοντας τη συνεργασία της με το Νetflix (οι μετοχές του οποίου έπεσαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης). «Εχουμε μια απίστευτα ενθουσιώδη βάση καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί τους έξω από τα θεματικά πάρκα», δήλωσε στο Variety ο πρόεδρος της Ντίσνεϊ, Βob Iger. «Ηρθε η στιγμή να δουλέψουμε για να πετύχουμε ακριβώς αυτό».

(…) Η νέα μούσα του Γούντι Αλεν είναι μόλις 25 ετών και ακούει στο όνομα Σελένα Γκόμεζ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα, άτιτλη προς το παρόν, ταινία του σκηνοθέτη, ο οποίος προτιμά να μην αποκαλύπτει πληροφορίες για τα πρότζεκτ του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή