Πλήγμα με Κουλιμπαλί για ΠΑΟ

Πλήγμα με Κουλιμπαλί για ΠΑΟ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί «πόνεσε» τον Παναθηναϊκό πολύ περισσότερο από την ήττα του με 2-0 από τον εξαιρετικό Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Ο αμυντικός από το Μάλι αποχώρησε στο 33΄ με μυϊκό πρόβλημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση 2ου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης τίθεται νοκ άουτ για τα ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το φιλικό ήταν ικανοποιητικό από πλευράς ρυθμού και φάσεων μόνο στο α΄ ημίχρονο, όπου χάθηκαν από τρεις καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι συνεχόμενες αλλαγές χάλασαν τη συνοχή των δύο ομάδων στο β΄ μέρος, όπου δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα μέχρι τα όμορφα γκολ του Αλμπάνη στο 86΄ και (με φάουλ) του Ελμπάζ στο 89΄.

Στα μεταγραφικά, γρήγορα έσβησε η «φωτιά» που άναψε η ανάρτηση ενός Αργεντινού δημοσιογράφου περί συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Μπόκα Τζούνιορς για τον 26χρονο επιθετικό Αντρές Τσάβες.

Σύμφωνα με δήλωση του μάνατζερ του παίκτη, η πρόταση του Παναθηναϊκού απορρίφθηκε και ο πελάτης του θα παραμείνει στην Μπόκα.

ΠANΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (60΄ Κότσαρης), Κουλιμπαλί (33΄ Κολοβέτσιος), Κουτρουμπής (76΄ Μπουζούκης), Ευαγγέλου (46΄ Μολέδο), Χουλτ (46΄ Δώνης), Ρέις, Κουρμπέλης (46΄ Ζέκα), Καμπέσας (46΄ Χαζηγιοβάνης), Λουντ (58΄ Αλτμαν), Λουτσιάνο (72΄ Εμμανουηλίδης), Μολίνς (46΄ Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.: Τσόβιτς, Ντάσιος (46΄ Κοντοές, 55΄ Κύργιας), Μπαρτολίνι (76΄ Βαφέας), Παπάζογλου, Βαλλιάνος (46΄ Κούρος), Κονέ (46΄ Μπαρμπιάζ), Σιατραβάνης (66΄ Μάατσεν), Καλλέργης (64΄ Χουάρες), Μάασι (46΄ Αλμπάνης), Ανιέτε (46΄ Ελμπάζ), Καστιγιέχος (59΄ Μενδρινός).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή