Κατασβέστηκε η φωτιά στον σταθμό Oxford Circus του Λονδίνου

Κατασβέστηκε η φωτιά στον σταθμό Oxford Circus του Λονδίνου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι βρετανοί πυροσβέστες ανακοίνωσαν πως κατέσβεσαν μια μικρή φωτιά που σημειώθηκε σήμερα σε συρμό του μετρό στον σταθμό Oxford Circus στο κέντρο της κύριας εμπορικής περιοχής του Λονδίνου, λέγοντας ότι προκληθηκε από μια ηλεκτρική βλάβη κάτω από το τρένο.

 

«Πυροσβέστες αντιμετώπισαν μια μικρή φωτιά σε τρένο στη γραμμή Bakerloo στο Oxford Circus», ανέφερε σε δήλωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου. «Φροντίδες για εισπνοή καπνού παρασχέθηκαν σε τέσσερις ανθρώπους, δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο».

Ο σταθμός άνοιξε και πάλι αφού παρέμεινε κλειστός για μικρό χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε η συγκοινωνιακή αρχή του Λονδίνου.

«Η αιτία του καπνού ήταν μια ηλεκτρική βλάβη κάτω από ένα από τα βαγόνια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μικρή φωτιά που κατασβέσθηκε γρήγορα», δήλωσε ο Νάιτζελ Χόλνες, διευθυντής επιχειρήσεων δικτύου στο μετρό του Λονδίνου, ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες για το συμβάν.

 

Πηγή: REUTERS, ΑΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή