ΕΛΛΑΔΑ

Στις 11 με 17 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ «ΑΡΓΩ» για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με κεντρική ιδέα ότι δεν υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά με ιδιαίτερες ικανότητες και χαρίσματα, διοργανώνεται από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στα Λουτρά Υπάτης το φεστιβάλ «ΑΡΓΩ». Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις επικεντρωμένες στην διεκδίκηση από την πλευρά των ΑΜΕΑ της ενεργούς παρουσίας τους στην κοινωνία και των δικαιωμάτων τους. Το τετράπτυχο ευεξία - δημιουργία - τουρισμός - αθλητισμός, προσδιορίζει το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθούν οι εκδηλώσεις.

Στο υδροθεραπευτήριο και στην πισίνα των Λουτρών θα γίνουν ομιλίες για την χρησιμότητα των ιαματικών νερών, ενώ εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές θα αναλύσουν πρακτικές λουτροθεραπείας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ. Σε παράλληλες εκδηλώσεις, στο πάρκο των Λουτρών δίπλα στο υδροθεραπευτήριο , θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ έκθεση με έργα ΑΜΕΑ, ενώ θα πραγματοποιηθούν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Συνδιοργανωτές του φεστιβάλ «ΑΡΓΩ» είναι η ομώνυμη αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και ο δήμος Λαμιέων, ενώ οι εκδηλώσεις γίνονται με την υποστήριξη των συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων δωματίων Λουτρών Υπάτης. Οι ενδιαφερόμενοι για τις δράσεις του φεστιβάλ, είτε με συμμετοχή στην έκθεση και στις υπόλοιπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, είτε για την παρακολούθησή τους, μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6977 006688, 6984 695643 και 22310 59337

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ