ΝΔ: «Η ανικανότητα και η ανοργανωσιά της κυβέρνησης δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας»

ΝΔ: «Η ανικανότητα και η ανοργανωσιά της κυβέρνησης δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μετά τον αρμόδιο, κατ' ευφημισμόν υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής καταγγέλλει με δηλώσεις του οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος Tύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας σχετικά με το μπαράζ πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα.

«Επαναλαμβάνουμε: Όποιος έχει στοιχεία για σχέδιο εμπρησμών, οφείλει τώρα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και τις αρμόδιες αρχές. Αλλιώς, ας κοιτάξουν στην κυβέρνηση να κάνουν τη δουλειά τους. Η ανικανότητα και η ανοργανωσιά τους δεν κρύβονται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας. Αποτελεί πράξη μικρότητας, την ώρα που καίγονται σπίτια και καταστρέφονται περιουσίες συμπολιτών μας, κάποιοι να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους», πρόσθεσε.

Η απάντηση Κοντονή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής σχολίασε από τη Ζάκυνθο, απαντώντας σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. δήλωσε τα εξής :

«Αν η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κατανοήσει ότι οι πυρκαγιές, οι οποίες εκδηλώνονται συγχρόνως με πολλές εστίες, όχι απλά σε έναν Νομό, αλλά σε μία Κοινότητα συνιστούν οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού, όταν δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι όταν σε έναν Νομό υποχωρεί ένα μέτωπο πυρκαγιάς και την ίδια στιγμή εκδηλώνονται δύο ή και περισσότερα τα οποία οδηγούν σε διάσπαση των πυροσβεστικών δυνάμεων που μάχονται εδώ και πολλές μέρες για την κατάσβεση των πυρκαγιών, τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η ηγεσία της Ν. Δ ή στερείται κοινής λογικής ή κοινής αντίληψης. Και τα δύο είναι σε κάθε περίπτωση επικίνδυνα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή