Υπό όρους ελεύθερος ο συλληφθείς για εμπρησμό

Υπό όρους ελεύθερος ο συλληφθείς για εμπρησμό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον ανακριτή Πατρών, ο 32χρονος ο οποίος κατηγορείται για τους εμπρησμούς οχημάτων και δικύκλων, που σημειώθηκαν τις τελευταίες 10 ημέρες στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης.

Στον 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους εμπρησμούς. Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Αγγελος Στεργιόπουλος, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο σε βάρος του εντολέα μου, που να αποδεικνύει τη συμμετοχή του στην τέλεση κάποιου εμπρησμού». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «δεν μπορεί να αποτελεί στοιχείο για σύλληψη και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα που βάζει σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές, το γεγονός ότι δύο κάμερες τον έχουν καταγράψει να περνάει από κάποιες περιοχές, όπου στα διπλανά τετράγωνα εκδηλώθηκε, έπειτα από ώρα, φωτιά σε οχήματα». Ακόμη, ανέφερε ότι «ο 32χρονος δεν είχε κανένα λόγο να προκαλέσει εμπρησμούς, ούτε έχει κάποιο πρόβλημα με την ιδιοκτησία ή με την κοινωνία». Να σημειωθεί ότι από τις 6 Αυγούστου έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 13 εμπρησμοί οχημάτων και δικύκλων που ήταν σταθμευμένα είτε σε δρόμους είτε σε πιλοτές πολυκατοικιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή