Σαμαράς: Αναπόσπαστα δεμένη η σημερινή εορτή με την ταυτότητά μας

Σαμαράς: Αναπόσπαστα δεμένη η σημερινή εορτή με την ταυτότητά μας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μήνυμα που έστειλε σήμερα, ανήμερα της εορτής της Παναγίας, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  αναφέρει ότι πρόκειται για μια γιορτή «αναπόσπαστα δεμένη με την Παράδοσή μας, την Ταυτότητά μας, τον  Πολιτισμό και την Πίστη μας. Όλα όσα μας κρατάνε όρθιους και μας κάνουν καλύτερους».

Ο Δεκαπενταύγουστος, «το Πάσχα του καλοκαιριού», είναι η ημέρα – ύμνος στην Παναγία, τη μητέρα όλων των Χριστιανών και η «καρδιά» της ορθόδοξης πίστης χτυπά δυνατά, στέλνοντας μήνυμα χαράς και ελπίδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Σαμαρά:

«Γιορτάζει σήμερα η "Πλατυτέρα" της Ορθοδοξίας!  Η "Υπέρμαχος Στρατηγός" των Ελλήνων.

Το υπέρτατο Σύμβολο της Μάνας και της Αγάπης. Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα. Αναπόσπαστα δεμένη με την Παράδοσή μας, την Ταυτότητά μας, τον  Πολιτισμό και την Πίστη μας. Όλα όσα μας κρατάνε όρθιους και μας κάνουν καλύτερους. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!»

Γιορτάζει σήμερα η "Πλατυτέρα" της Ορθοδοξίας!

Η "Υπέρμαχος Στρατηγός" των Ελλήνων.

Το υπέρτατο Σύμβολο της Μάνας και της Αγάπης.

Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα.

Αναπόσπαστα δεμένη με την Παράδοσή μας, την Ταυτότητά μας, τον  Πολιτισμό και την Πίστη μας. Όλα όσα μας κρατάνε όρθιους και μας κάνουν καλύτερους.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή