ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Πήλιο ο πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στο βουνό των Κενταύρων βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζεφρι Πάιατ.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας -και με κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που έφθασε από την Αθήνα στον Βόλο- σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και υπό άκρα μυστικότητα, σχεδιάστηκαν όλες οι μετακινήσεις του Αμερικανού πρέσβη στο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρέσβης ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τους πολίτες που τον αναγνώριζαν, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του δεν σταμάτησαν να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τις φυσικές ομορφιές του Πηλίου και τις καθαρές, όμορφες και γραφικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου, τις οποίες επισκέφτηκε.

Για λόγους ασφαλείας οι περιοχές που επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης αποφασίζονταν την τελευταία στιγμή και άλλαζαν διαρκώς, ενώ η αστυνομική φρουρά που τον ακολουθούσε ήταν πολυπληθής.

Ο Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε το Χόρτο, τις Μηλιές αλλά και τον Μυλοπόταμο και αναχωρώντας για την Αθήνα δεν παρέλειψε να ανεβάσει φωτογραφίες από το Πήλιο, στα social media, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το βουνό και τις εξαιρετικές παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ