Νέα αρχή για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Νέα αρχή για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μετράει μόλις πέντε ημέρες στο τιμόνι του ΠΑΟΚ, ήταν λογικό κι επόμενο η συνέντευξη Τύπου για το αποψινό (21.00, Cosmotesports) παιχνίδι με την Eστερσουντ στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ να λειτουργήσει περισσότερο ως παρουσίαση του νέου προπονητή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δώσει ένα πρώτο δείγμα γραφής σχετικά με τη φιλοσοφία του, δηλώνοντας ευτυχής που είναι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας και προπονητής τόσο ποιοτικών ποδοσφαιριστών που έχουν θέληση να πετύχουν: «Οι παίκτες μου είναι φανταστικοί, είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Αντιδρούν σε όλα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό γιατί η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη. Υπήρξαν ιδέες που ήθελα να περάσω στην ομάδα, αλλά το διάστημα ήταν μικρό και είναι αδύνατον να γίνουν από τώρα όλα όσα θέλω και ζητάω. Σ’ αυτή τη φάση, το πρώτο ζητούμενο είναι η πρόκριση. Θα δείξουμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα, με θέληση να παλέψουμε όλοι μαζί. Τέτοιες αλλαγές φέρνουν συσπείρωση. Θα υπάρξουν λάθη, όμως περιμένω να βγάλουμε αντίδραση». Με δεδομένο ότι η Eστερσουντ είναι πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «κλειδί» απόψε θα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστούν τον αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου υπενθύμισε σε όλους ότι, για να φτάσει ώς εδώ η σουηδική ομάδα, απέκλεισε τη Γαλατασαράι, γεγονός που υποχρεώνει τους πάντες του να μην την υποτιμήσουν και να μη θεωρήσουν τίποτα δεδομένο.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν και θα έχουν ενδιαφέρον οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού, μιας και θα δείξουν τις πρώτες σκέψεις του όσον αφορά στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή