Οι Μπακς «απέναντι» από Εθνική και Γιάννη

Οι Μπακς «απέναντι» από Εθνική και Γιάννη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ωρα Λονδίνου θα σημάνει, σήμερα, για την εθνική ανδρών μπάσκετ και τη συνέχιση της προετοιμασίας της ενόψει Ευρωμπάσκετ, με δύο ακόμη φιλικά που θα δώσει κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, το επόμενο διήμερο, και ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Κίνα, όπου συμμετέχει σε χορηγικό πρόγραμμα του ΝΒΑ. Στις πέντε ημέρες που έχουν μεσολαβήσει από την άσχημη εικόνα που έδειξε η Εθνική στο φιλικό με τη Σερβία, το τεχνικό επιτελείο έχει αναλύσει στους διεθνείς παίκτες τις αδυναμίες και τα λάθη, ενώ έγιναν και δύο «κλειστές» συζητήσεις για τη διάθεση που επιβάλλεται να επιδεικνύεται στα πέντε εναπομείναντα φιλικά.

Η ετοιμότητα της Εθνικής βρίσκεται περίπου στο 80% και ο αρχικός προγραμματισμός προχωρεί, παρά την απουσία του Αντετοκούνμπο από τρία φιλικά παιχνίδια λόγω του ερεθισμού στο γόνατό του, παρότι συμμετέχει στις προπονήσεις. Η θέληση του «Greek Freak» να ενισχύσει την Εθνική στο προσεχές Ευρωμπάσκετ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, παρά τις συνεχείς πιέσεις των Μπακς για να αγωνίζεται όσο το δυνατόν λιγότερο στην προετοιμασία, ενώ δεδομένη είναι και η απόλυτη αποδοχή όλων των διεθνών συμπαικτών του που αναμένουν την πλήρη ενσωμάτωσή του. Οι Μπακς παρέλαβαν τα αποτελέσματα της νέας μαγνητικής τομογραφίας που έκανε ο Ελληνας παίκτης των 100 εκατ. δολαρίων και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η αναμενόμενη συγκατάθεσή τους για τη συνέχιση της προετοιμασίας του με την Εθνική χωρίς… παρατράγουδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή