Ξεκίνησαν μέσω Tui οι τουριστικές κρατήσεις για το επόμενο έτος

Ξεκίνησαν μέσω Tui οι τουριστικές κρατήσεις για το επόμενο έτος

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποσοστό άνω του 50% των ξενοδοχείων που συνεργάζεται ο όμιλος Tui στην Ελλάδα και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς είναι διαθέσιμα από τώρα για κρατήσεις οι οποίες αφορούν τη σεζόν του 2018.

Αυτό ανακοίνωσε ο τουριστικός οργανισμός προβάλλοντας το πλεονέκτημα που έχουν οι πελάτες αν κάνουν νωρίς τις κρατήσεις τους, καθώς εξασφαλίζουν σημαντικές εκπτώσεις επί των τιμών. Ετσι, οι πελάτες του ομίλου Tui μπορούν να δουν από τώρα τις εκπτώσεις για ταξίδια που πρόκειται να πραγματοποιήσουν από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο της προσεχούς σεζόν. Ο κορυφαίος οργανισμός περιλαμβάνει στους δημοφιλείς προορισμούς που υπάρχει άνω του 50% διαθεσιμότητα ξενοδοχείων για κρατήσεις πέραν της Ελλάδας την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία.

Ως παράδειγμα για την Ελλάδα αναφέρει το ξενοδοχείο Magic Life στη Ρόδο, που παρέχει υπηρεσίες all inclusive (όλα εντός τιμής). Το πακέτο αν γίνει σήμερα η κράτηση για μία εβδομάδα τη σεζόν του 2018 κοστίζει 764 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου.

Εξάλλου, ο όμιλος Tui ανακοίνωσε τον κύκλο εκδρομών περιπέτειας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα που έχει προγραμματίσει για την Ελλάδα η Gebeco, κορυφαία διοργανώτρια ταξιδιών εμπειρίας στη Γερμανία με περίπου 60.000 πελάτες ετησίως και πωλήσεις που φθάνουν τα 116 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για πακέτο πολυήμερων εκδρομών η τιμή του οποίου ξεκινά από 1.395 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των πτήσεων. Το πακέτο περιλαμβάνει μια σειρά ταξιδιωτικών εμπειριών με αναφορά στον πολιτιστικό, ιστορικό και αρχαιολογικό πλούτο της χώρας. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της προώθησης του εν λόγω τουριστικού πακέτου, δεν υπάρχει άλλη χώρα στο κόσμο σαν την Ελλάδα που να έχει τόσο πολλούς μύθους, ήρωες και θρύλους. Εξάλλου, πρόσφατα, o όμιλος Τui ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιεράπετρα της Κρήτης, η οποία θα ενταχθεί στην αλυσίδα Robinson Club.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Τui είναι ο πρώτος παγκοσμίως ενοποιημένος οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περίπου 180 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Κατά την οικονομική χρήση 2015-16 ο όμιλος κατέγραψε κύκλο εργασιών ύψους 17,2 δισ. ευρώ. Συνολικά απασχολεί 67.000 υπαλλήλους σε πάνω από 100 χώρες ενώ προσφέρει υπηρεσίες σε 20 εκατ. πελάτες. Μεταξύ άλλων διαθέτει 1.600 ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ευρώπη, 5 ευρωπαϊκές εταιρείες με περίπου 150 αεροσκάφη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, κρουαζιερόπλοια και πάνω από 300 ιδιόκτητα ξενοδοχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή