Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης σε συνεργασία με τους Republicans Abroad – Greece φιλοξενεί ομιλία του γερουσιαστή του Κεντάκι Ραντ Πολ (φωτ.). Ο Ραντ Πολ είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς ηγέτες των ΗΠΑ. Υπερασπίζεται με συνέπεια την οικονομική ελευθερία, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη μη παρεμβατική εξωτερική πολιτική. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Αυγούστου, στις 6 μ.μ., στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής (Σταδίου 13, Αθήνα).

(…) Ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε πως θα υποδυθεί τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ για μία ακόμη, την τελευταία, φορά, έπειτα από μήνες φημών. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έκανε την αποκάλυψη αυτή στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής The Late Show. Οταν ρωτήθηκε από τον Στίβεν Κόλμπερτ αν θα επιστρέψει ως Τζέιμς Μποντ, ο Κρεγκ απάντησε «ναι», επευφημούμενος από το ακροατήριο. «Νομίζω πως αυτό είναι το τέλος. Ηθελα απλώς να ολοκληρώσω με κάτι θετικό», είπε.

(…) Oταν ένας καλλιτέχνης φεύγει από τη ζωή, υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις μνήμης, συναυλίες, ντοκιμαντέρ και εκδόσεις. Ομως φαίνεται ότι θα θυμόμαστε τον Πρινς με έναν τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί. Το Pantone Color Institute, σε συνεργασία με το ίδρυμα του καλλιτέχνη, θα λανσάρει μια ειδική απόχρωση του μοβ αφιερωμένη στο αγαπημένο του χρώμα, με το οποίο ταύτισε την επιτυχία του «Purple Rain». Θα είναι η επίσημη απόχρωση όλων των προϊόντων που θα σχετίζονται με τον Πρινς από εδώ και στο εξής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή