Νοκ άουτ και οι Πρίντεζης, Μπουρούσης, Παπαπέτρου

Νοκ άουτ και οι Πρίντεζης, Μπουρούσης, Παπαπέτρου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη γνωστή και μείζονος σημασίας απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα δύο φιλικά παιχνίδια της εθνικής μπάσκετ με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία, στο Λονδίνο, προστέθηκαν απρόσμενα και τρεις ακόμη σημαντικότατοι απόντες, λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας.

Μπουρούσης, Πρίντεζης και Παπαπέτρου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με το αιφνιδιαστικό θέμα υγείας που προέκυψε να διαγράφει μεγάλο ποσοστό των προσδοκιών που είχε ο Κώστας Μίσσας για την εικόνα της Εθνικής στα δύο φιλικά και τα συμπεράσματα που ήθελε να εξαγάγει για την πορεία της προετοιμασίας που μπαίνει στην τελική ευθεία, έως την έναρξη του Ευρωμπάσκετ σε 13 ημέρες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή της Εθνικής στο Λονδίνο δεν θα είναι καν 12μελής. Εντεκα παίκτες θα παίξουν κόντρα στους Βρετανούς στο σημερινό φιλικό που έχει χαρακτήρα προπόνησης, αλλά και στον αυριανό αγώνα (19.30, ΕΡΤ2).

Το τεχνικό επιτελείο είναι αναγκασμένο να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα με τους εναπομείναντες παίκτες, εκ των οποίων κάποιοι διεκδικούν θέση στην επιλογή της τελικής 12άδας για το Ευρωμπάσκετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή