Κρίσιμη μέρα για το ποδόσφαιρο

Κρίσιμη μέρα για το ποδόσφαιρο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η τέλεση των προγραμματισμένων για σήμερα εκλογών της ΕΠΟ, έπειτα από την ανακοπή που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών δύο σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, καθώς και ο ταμίας αυτής, ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής που θα ακυρώνει την τέλεση των εκλογών, λόγω παραβίασης της αθλητικής νομοθεσίας στο κομμάτι που αφορά τον αριθμό των εκλεκτόρων καθώς και λόγω τριών διατάξεων αντίθετων με τη νομοθεσία που υπάρχουν στο νέο καταστατικό.

Σήμερα το πρωί στις 9.00, στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα συζητηθεί η αίτηση προσωρινής διαταγής, ενώ μία ώρα αργότερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έχει προγραμματιστεί η έναρξη της εκλογικής Γ.Σ. Επομένως θα παρατηρηθεί το οξύμωρο να συζητείται η αναβολή των εκλογών την ώρα που αυτές θα έχουν αρχίσει! Χθες το βράδυ από την ΠΔΕ/ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή ιδιότητας μέλους όσων προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, διέρρευσε ότι οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA που είναι στην Αθήνα για τη Γ.Σ. της ΕΠΟ, ενημερώθηκαν από την ΠΔΕ της ΕΠΟ σχετικά με την προσφυγή και αντέδρασαν τονίζοντας πως δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη οδός, διότι θα έπρεπε η προσφυγή να γίνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και όχι στα πολιτικά δικαστήρια. Πρόσθεσαν δε ότι αν οι εκλογές ακυρωθούν λόγω απόφασης πολιτικού δικαστηρίου θα συνεδριάσουν εκτάκτως για να επιβάλλουν ποινές στην ΕΠΟ, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται και ο κίνδυνος του Grexit. Αύριο συνεδριάζει και η Σούπερ Λίγκα με θέμα τις «σχέσεις με τη NOVA». Σύμφωνα με πληροφορίες το συνδρομητικό κανάλι που θέλει μείωση 18% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο του νέου πρωταθλήματος θα κάνει δεκτή την απαίτηση των «μικρομεσαίων» ΠΑΕ του συνεταιρισμού για να τους δοθούν τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά τους οι τέσσερις μεγάλοι θα αποποιηθούν προς όφελος των υπολοίπων τη χορηγία συμφερόντων του Ι. Σαββίδη, η οποία ανέρχεται περίπου στις 600.000 ευρώ, ωστόσο θα αρνηθούν να εγκαταλείψουν τα εμπορικά τους δικαιώματα, που προκύπτουν από τη μη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην κεντρική διαχείριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή