ΝΔ για Σκουριές: Η κυβέρνηση πολεμά τη μεγαλύτερη ξένη επένδυση στη χώρα

ΝΔ για Σκουριές: Η κυβέρνηση πολεμά τη μεγαλύτερη ξένη επένδυση στη χώρα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στην επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής.

«Η παράσταση "ο ΣΥΡΙΖΑ φιλικός προς τις επενδύσεις" μετατρέπεται σε θέατρο του παραλόγου που δυσφημεί τη χώρα διεθνώς και θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας», τονίζει η Πειραιώς και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει κηρύξει πόλεμο στην πιο μεγάλη, άμεση ξένη επένδυση στη χώρα για τους δικούς της ιδεοληπτικούς λόγους.

«Έφτασε στο σημείο η εταιρεία να ζητάει από τον εξαφανισμένο από τις πυρκαγιές κ. Καμμένο, με εξώδικο, να ανακαλέσει τα όσα προσβλητικά είπε. Και μετά θα πάει ο κ.Τσίπρας στη Δ.Ε.Θ. και θα μιλήσει για ανάπτυξη. Ας τα πει και στους χιλιάδες εργαζόμενους στις Σκουριές που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά από τις παλινωδίες της κυβέρνησης»,  υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή