Συνεχείς διαδηλώσεις κατά της τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη με μεγάλη συμμετοχή μουσουλμανικών κοινοτήτων

Συνεχείς διαδηλώσεις κατά της τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη με μεγάλη συμμετοχή μουσουλμανικών κοινοτήτων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Βαρκελώνη μετά την τρομοκρατική επίθεση στον πολυσύχναστο δρόμο της Ράμπλα. Νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της τρομοκρατίας, από αυτοδιοικητικούς φορείς και κοινότητες μουσουλμάνων πραγματοποιήθηκε στην πόλη, την οποία κατέγραψαν με την κάμερά τους Έλληνες τουρίστες και έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαιτέρως φορτισμένη ενώ αυθόρμητες συγκεντρώσεις στο σημείο της επίθεσης πραγματοποιούνται διαρκώς. Απόψε το βράδυ, είναι προγραμματισμένη ολονυκτία για τα 14 άτομα που έχασαν τη ζωή τους, όταν ο Γιουνές Αμπουγιακούμπ οδήγησε το αυτοκίνητο του πάνω στο πλήθος.

Στις διαμαρτυρίες συμμετέχουν μουσουλμάνοι οι οποίοι κρατούν πλακάτ με συνθήματα εναντίον της τρομοκρατίας και με κυρίαρχο μήνυμα ότι καταδικάζουν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας μάλιστα, διοργανώθηκε από Μουσουλμανικές κοινότητες πορεία με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων κατά της βίας και της τρομοκρατίας, στην οποία πήραν μέρος και χριστιανικές κοινότητες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή