Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους 3.494 ανέργους για την κοινωφελή εργασία

Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους 3.494 ανέργους για την κοινωφελή εργασία

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2017 έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση οι άνεργοι που συμμετείχαν στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 δήμους της χώρας, καθώς χθες αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες με τους 3.494 ανέργους που θα καλύψουν θέσεις πλήρους απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και στο πεδίο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 δήμους της χώρας, για να εντοπίσουν τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται τον λόγο για τον οποίο αποκλείστηκαν, στον πίνακα αποκλειομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι που κατατάσσονται στους πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων, αντίστοιχα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά την προτίμησή τους με το κριτήριο της εντοπιότητας, καθώς επίσης και για το σύνολο της μοριοδότησής τους όσον αφορά τις προτιμήσεις τους χωρίς το κριτήριο της εντοπιότητας.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από σήμερα Τετάρτη 23-8-2017 στις 10 το πρωί έως και την Παρασκευή 25-8-2017 στις 12 το μεσημέρι. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασής τους.

Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης) είτε στα αρμόδια ΚΠΑ2, καταθέτοντάς τα προκειμένου να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

Επισημαίνεται ότι οι αιτούντες άνεργοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι τις 24-7-2017 για την αναγνώριση συνεχόμενου χρόνου ανεργίας, με βάση τις διατάξεις του άρθρου 92 του Ν.4461/2017, καλούνται να ελέγξουν οι ίδιοι με προσοχή τη μοριοδότησή τους ως προς το κριτήριο του χρόνου συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας. Σε περίπτωση διαπίστωσης απόκλισης ως προς τα μόρια που έλαβαν, οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονική ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή