Flashback στην 24η Αυγούστου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 24η Αυγούστου-1

O Aμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν και η σύζυγος του και πρώτη κυρία, Νάνσυ, «πλευρίζουν» τον σπουδαίο μουσικό της σόουλ, Ρέι Τσαρλς, στο Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, το 1984. Οι τέσσερις ημέρες του συνεδρίου έκλεισαν με τον Τσαρλς να τραγουδάει το τραγούδι «Αmerica the Beautiful». (AP Photo/Barry Thumma)

Flashback στην 24η Αυγούστου-2

Γάλλοι στρατιώτες, ενταγμένοι στα συμμαχικά στρατεύματα που προελαύνουν βόρεια από τα παράλια της νότιας Γαλλίας, χρησιμοποιούν μία φωτογραφία του Αδόλφου Χίτλερ που βρέθηκε σε ένα ναζιστικό στρατιωτικό αρχηγείο στη χώρα, για να επιδείξουν τι θα ήθελαν να κάνουν στον «Παράφρονα της Ευρώπης», το 1944. (AP Photo/Acme/Sherman Montrose)

Flashback στην 24η Αυγούστου-3

Φορώντας στολή γονδολιέρου της Βενετίας και έναν ισπανικό κόκκινο μπερέ, ο Ισπανός καλλιτέχνης Σαλβαντόρ Νταλί εργάζεται στο στήσιμο των σκηνικών της σουρεαλιστικής όπερας που θα ανεβάσει στην αίθουσα «La Fenice» στο Λονδίνο, το 1961. (AP Photo/Girolamo Di Majo)

Flashback στην 24η Αυγούστου-4

Το σώμα ενός αγνώστου στρατιώτη των στασιαστικών δυνάμεων του στρατηγού Φράνκο κείτεται νεκρό σε δρόμο της Βαρκελώνης, μετά από τα πυρά που δέχθηκε από άνδρες του κυβερνητικού στρατού, κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, το 1936. (ΑP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή