Γιουρόπα Λιγκ: Για το «θαύμα» ο Παναθηναϊκός

Γιουρόπα Λιγκ: Για το «θαύμα» ο Παναθηναϊκός

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αυτοκαταστροφικό μπλακ άουτ στη Λεωφόρο, που το πλήρωσε με τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά, υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να κυνηγήσει απόψε (21.45) ένα μεγάλο θαύμα στο «Σαν Μαμές» για να ανατρέψει την ήττα του με 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχεται ότι πλέον οι πιθανότητες των Βάσκων είναι μεγαλύτερες απ’ αυτές που είχαν στην αρχή, αλλά περιμένει από τους παίκτες του να κυνηγήσουν κάθε ευκαιρία για τη μεγάλη ανατροπή: «Δεν έχουμε φόβο και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουμε πολύ. Πρέπει να βάλουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε παίζοντας πιο ελεύθερα. Φάνηκε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε στη Λεωφόρο. Πληρώσαμε την απογοήτευσή μας από το πρώτο γκολ. Εκείνα τα έξι λεπτά μάς χάλασαν μια όμορφη βραδιά. Εδώ μέσα η Μπιλμπάο είναι μια διαφορετική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οσο πιο μακριά την κρατήσουμε από την περιοχή μας τόσο το καλύτερο. Αν παίξουμε αμυντικά, θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας γιατί έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε».

Το κυνήγι της ανατροπής υποχρεώνει τους «πράσινους» να πάρουν ρίσκο όπως τη χρησιμοποίηση των Τσάβες και Γιόχανσον, παρότι έχουν ελάχιστες προπονήσεις. Παρά τις δυσκολίες, υπάρχει πίστη όπως δείχνουν τα λόγια του Λουτσιάνο: «Μην ξεχνάτε ότι στο πρώτο ματς ξεκινήσαμε με 2-0. Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κάνουμε την έκπληξη. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο».

Aνακοινώθηκε ο Ινσούα

Οι «πράσινοι» αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου Αργεντίνου αμυντικού Εμάνουελ Ινσούα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή