Τέλος εποχής για τον Γουέιν Ρούνι στην Εθνική Αγγλίας

Τέλος εποχής για τον Γουέιν Ρούνι στην Εθνική Αγγλίας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Αγγλίας γνωστοποίησε ο Γουέιν Ρούνι, παρά το γεγονός πως βρισκόταν στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή των «Λιονταριών» Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Εβερτον, μέσω επιστολής του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, λέγοντας πως ήταν μια συνειδητή απόφαση την οποία έλαβε μαζί με την οικογένειά του και τον προπονητή του στην Eβερτον, Ρόναλντ Κούμαν. Μεταξύ άλλων, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας ανέφερε: «Το μόνο που με πειράζει είναι πως δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα σύνολο της Αγγλίας που να έχει επιτυχία στο ενεργητικό της». Ο Ρούνι αγωνίστηκε σε 119 παιχνίδια με την εθνική ομάδα, σκοράροντας 53 γκολ που τον καθιστούν πρώτο σκόρερ στην ιστορία των Αγγλων.

«Τρόμος» Νεϊμάρ

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ έχει κινητοποιήσει πολλούς συλλόγους πρώτης γραμμής στην Ευρώπη, υπό την απειλή να χάσουν τα «βαριά» ονόματά τους. Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για μαζικές ανανεώσεις συμβολαίων προσπαθώντας να προλάβει κάποια αντίστοιχη πρόταση για κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών της. Πέραν του Ζινεντίν Ζιντάν που ανανέωσε μέχρι το 2020 το συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα», η Ρεάλ θα προσπαθήσει να ανανεώσει τα συμβόλαια των Μαρσέλο, Μάρκο Ασένσιο, Ντάνι Καρβαχάλ και Ράφαελ Βαράν με ρήτρες που σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή