Σε ρυθμούς κλήρωσης ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς κλήρωσης ο Ολυμπιακός

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από απουσία ενός χρόνου και απόψε μαθαίνει τους τρεις αντιπάλους του στη διοργάνωση. Η ομάδα του Πειραιά θα τοποθετηθεί στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 19.00 στο Μονακό. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγη τύχη για να αποφύγει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Από το πρώτο γκρουπ πιο βατοί αντίπαλοι μοιάζουν η Σπαρτάκ Μόσχας, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Μπενφίκα, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγει ομάδες του επιπέδου της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπάγερν Μονάχου, της Τσέλσι, της Γιουβέντους και της Μονακό.

Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μόνον η Πόρτο μπορεί να χαρακτηριστεί προσιτός αντίπαλος, αφού οι υπόλοιπες επτά ομάδες είναι η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ντόρτμουντ, η Σεβίλλη, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από το τέταρτο και τελευταίο γκρουπ, χρήσιμο θα ήταν να αποφύγει τη γερμανική Λειψία και τη Φέγενορντ. Η Μάριμπορ είναι μία ομάδα που καλό θα ήταν να βρεθεί στον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας. Να σημειωθεί πως στα πλέι οφ η πρωταθλήτρια Σλοβενίας απέκλεισε τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, την ομάδα που πέρυσι είχε φράξει τον δρόμο του Ολυμπιακού από τον 3ο προκριματικό γύρο προς τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενα χρόνο μετά, οι «Πειραιώτες» εμφανίζονται ενισχυμένοι και άκρως ανταγωνιστικοί, γεγονός που τους βοήθησε να βρεθούν στην 25η θέση της κατάταξης των ευρωπαϊκών συλλόγων, ανεβάζοντας παράλληλα την Ελλάδα στη 12η θέση της βαθμολογίας της UEFA. Εως το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση για την οριστική διαμόρφωση του δυναμικού του Ολυμπιακού, αν και ο Μπέσνικ Χάσι εμφανίζεται απολύτως ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή