Μια περιπετειώδης πολυθρόνα

Μια περιπετειώδης πολυθρόνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σείεται, κουνιέται, στριφογυρίζει. Κάνει την κουνιστή πολυθρόνα της γιαγιάς να μοιάζει ξεπερασμένη και με μια περιστροφή μπορεί να μετατρέψει το καθιστικό σας σε… παιδική χαρά. Η πολυθρόνα Spun, που σχεδίασε για την εταιρεία Magis ο ευφάνταστος και ταλαντούχος Thomas Heatherwick, συνδυάζει χαλάρωση και διασκέδαση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Το κάθισμα, τα μπράτσα της πολυθρόνας και το πλαίσιό της έχουν ενοποιηθεί μέσω του κυκλικού σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα μοναδικό έπιπλο-παιχνίδι. Ο μικρός κύκλος της βάσης της διευρύνεται καθώς ανεβαίνει για να δημιουργήσει έναν δίσκο στήριξης, ώστε να μην ανατρέπεται κατά την περιστροφή. Αυτός ο δίσκος με τη σειρά του συρρικνώνεται σε ένα δαχτυλίδι και έπειτα μεγαλώνει και πάλι, σχηματίζοντας το κάθισμα. Και η περιπέτεια αρχίζει: μπορείτε να κουνηθείτε μπρος πίσω, να περιστραφείτε ανεξέλεγκτα όσο αντέξετε ή να… νανουριστείτε.

Είναι φτιαγμένη από πολυαιθυλένιο και η κατασκευή της από σκληρό πλαστικό επιτρέπει τη χρήση της τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους (με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία). Η βάση της είναι καλυμμένη με καουτσούκ, για να μη χαράσσει τις επιφάνειες. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, ανθρακί, σκούρο μοβ, άσπρο. Εσείς χρειάζεται να βάλετε μόνο περιπετειώδη διάθεση και φαντασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή