Πιο όμορφος από τη ζωή

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είθισται οι σταρ να γίνονται «θέμα» όταν εμφανίζονται κάπου. Ο 36χρονος ηθοποιός, μοντέλο, ενίοτε ποιητής και γλύπτης, πάντα πιο όμορφος από τη ζωή, Μπόιντ Χόλμπρουκ, φέτος κατάφερε το ακριβώς αντίθετο: να γίνει λόγος για το όνομά του λόγω της απουσίας του. 

Ο Χόλμπρουκ έκανε τη δυναμικότερη εμφάνιση της καριέρας του στη σειρά του Netflix «Narcos», το 2015, υποδυόμενος τον έναν εκ των δύο αστυνομικών που κατεδίωκαν επί χρόνια τον βαρόνο της κοκαΐνης Πάμπλο Εσκομπάρ. Ήταν μάλιστα και ο αφηγητής της ιστορίας, με το voice-over του να συγκρίνεται με το καλύτερο της κινηματογραφικής ιστορίας – του Ρέι Λιότα στα «Καλά Παιδιά». Ο ρόλος του Στιβ Μέρφι, του Αμερικανού πράκτορα του DEA, που πάει στην Κολομβία με τη γυναίκα του και τη φιλοδοξία ότι οι καλοί θα νικήσουν, για να ανακαλύψει πόσο διαφορετική είναι τελικά η πραγματικότητα, του ταίριαξε γάντι. Κατάφερε να αποτινάξει τον αέρα του high end μοντέλου, που ήταν έως τότε, για τον Hugo Boss, τον Dior και τον Calvin Klein, να γίνει όσο σκοτεινός, εσωτερικός και αληθινός χρειαζόταν. Μαζί με τον έτερο πρωταγωνιστή, Πέδρο Πασκάλ, ήταν ένα δίδυμο που αγαπήθηκε. Οι φαν της σειράς ενθουσιάστηκαν όταν το Netflix ανακοίνωσε δύο ακόμα σεζόν, ενημερώνοντας πως το «Narcos» δεν τελειώνει με τον θάνατο του Εσκομπάρ. Θα συνεχιστεί ασχολούμενο με τα μεγάλα καρτέλ της Κολομβίας που αναδείχθηκαν μετά. 

Μόνο που πριν από λίγες ημέρες, όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν (ξεκινάει 1η Σεπτεμβρίου), ο Χόλμπρουκ δεν ήταν μέσα. Επισήμως γιατί στην πραγματικότητα ο πράκτορας Μέρφι αποχώρησε από την Κολομβία μετά τον θάνατο του Εσκομπάρ. Μεταξύ μας μάλλον γιατί δεν άντεχε άλλον έναν χρόνο γυρισμάτων στην Κολομβία, όταν η καριέρα του μοιάζει να απογειώνεται στις ΗΠΑ. Το 2016 εμφανίστηκε στο σίκουελ του Wolverine, «Logan», δίπλα στον Χιου Τζάκμαν, αλλά και στο εναλλακτικό «The Free World», δίπλα στην Ελίζαμπεθ Μος. Έχει ξεπεράσει πια τον χωρισμό του από την Ελίζαμπεθ Όλσεν, που τον χώρισε την ίδια ημέρα που πέθανε ο καλύτερός του φίλος και φωτογράφος, Ντέιβιντ Άρμστρονγκ, δεν νιώθει πια μειονεκτικά ως «βλαχάκι από το Κεντάκι», όπως αυτοχαρακτηριζόταν, και δεν τον σταματάει τίποτα. Καλή τύχη, αλλά από το «Narcos» θα μας λείψει. ■

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή