Το «Φάντασμα της Οπερας» στο Πάρκο

Το «Φάντασμα της Οπερας» στο Πάρκο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγαπημένες μελωδίες από γνωστά μιούζικαλ θα πλημμυρίσουν το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σε μια διαφορετική συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, αύριο στις 8.30 μ.μ. στο Ξέφωτο. Το ΚΠΙΣΝ καλωσορίζει και πάλι το Parklife, τη σειρά συναυλιών στο Πάρκο, προσκαλώντας το κοινό σε μια μοναδική εμπειρία όπου η μουσική επενδύει τη φύση και η φύση εμπλουτίζει τη μουσική εμπειρία. Αποσπάσματα από τα «West Side Story», «Φάντασμα της Οπερας», «Σικάγο», «South Pacific» και «Girl Crazy», από συνθέτες όπως οι Λέοναρντ Μπερνστάιν,Τζορτζ Γκέρσουιν και Αντριου Λόιντ Γουέμπερ θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους που θα μπορέσουν να απολαύσουν τη συναυλία στο γρασίδι.

Η ΚΟΑ είναι ένα κορυφαίο συμφωνικό σχήμα με πολυδιάστατη δραστηριότητα. Για τη συναυλία στο Ξέφωτο, την Ορχήστρα θα διευθύνει ο διακεκριμένος Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, ενώ οι ταλαντούχοι Βάσια Ζαχαροπούλου και Σπύρος Κλείσσας θα ερμηνεύσουν κλασικά τραγούδια όπως το «The Music of the Night» και το «I Could Have Danced All Night». Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

​​Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή