Νεοϋορκέζικα decks στην παραλιακή

Νεοϋορκέζικα decks στην παραλιακή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της dance μουσικής και κορυφαίος DJ της παγκόσμιας σκηνής, ο Ντέιβιντ Μοράλες έρχεται αύριο Σάββατο στην Αθήνα και στο Bolivar Beach Bar. Ο Νεοϋορκέζος παραγωγός είναι ασφαλώς ένας από τους διασημότερους στον πλανήτη, η στάση ωστόσο και η παρουσία του παρέμειναν πάντα πιστές στην underground κουλτούρα και στη house. Μετρώντας πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών (ανάμεσά τους και βραβεία Grammy), ο Μοράλες έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών κλαμπ του κόσμου και έχει συνδράμει στην εξάπλωση της απήχησης της χορευτικής μουσικής. Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας αναρίθμητες, μερικές από τις οποίες με καλλιτέχνες όπως Jamiroquai, Bjork, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston κ.ά.

Εκτός των άλλων, ο Μοράλες βλέπει τον εαυτό του ως κάποιον που οφείλει να συνεχίζει να προσφέρει διασκέδαση, σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει. Οπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει στις συνεντεύξεις του «δημιουργώ έναν χώρο όπου να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχνούν τα προβλήματά τους για λίγο. Αυτό είναι σημαντικό –θεωρώ– στον κόσμο που ζούμε σήμερα». Μαζί του στα decks του Bolivar θα βρεθεί και η DJ Fo, μία από τις καλύτερες μουσικές παραγωγούς της χώρας μας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή